Pucao ljetos u pravcu koleginice: Potpukovnik Husović pušten da se brani sa slobode
Ministarstvo odbrane

Pucao ljetos u pravcu koleginice: Potpukovnik Husović pušten da se brani sa slobode

Potpukovnik Emin Husović,koji je u junu pucao u pravcu koleginice u zgradi Ministarstva odbrane, pušten je da se brani sa slobode.

Današnjom odlukom Apelacionog suda, potpukovnik Vojske Crne Gore, Emin Husović, pušten je da se brani sa slobode uz jemstvo od 10.000 eura.

Podsjetimo, Husović je 25. juna tokom prepirke pucao u pravcu Alme Ljuljanaj, generalne direktorice Direktorata za materijalne resurse u Ministarstvu odbrane. Incident se odigrao u službenim prostorijama Ministarstva odbrane, kada je Husović upao u kabinet Ljuljanaj nezadovoljan premještajem na novo radno mjesto, jer je iz Ministarstva vraćen u službu u VCG, što njemu nije odgovaralo.

On je tada navodno bio u alkoholisanom stanju i vidno revoltiran je pokušao da uđe u kancelariju Ljuljanaj za koju je smatrao da je kriva za njegov premještaj.

Portal Analitika

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.