Tramp: S Putinom ću imati sastanak krajem mjeseca u Argentini
Donald Tramp

Tramp: S Putinom ću imati sastanak krajem mjeseca u Argentini

Američki predsjednik Donald Tramp je izjavio da se s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom vjerovatno neće sastati ove sedmice u Parizu kao što je ranije bilo planirano.

U obraćanju novinarima u Bijeloj kući, Tramp je kazao da će se njih dvojica sastati krajem mjeseca na Samitu G-20 u Argentini.

"Nisam siguran da li ćemo imati sastanak u Parizu. Vjerovatno nećemo", rekao je američki predsjednik.

Dodao je da će se s Putinom sastati na marginama samita u Argentini.

Juri Ušakov, pomoćnik ruskog predsjednika, ranije je novinarima kazao da će se Putin sastati s američkim predsjednikom Trampom 11. novembra u Parizu tokom obilježavanja 100. godišnjice okončanja Prvog svjetskog rata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.