Preminula beba koja je upala u kantu kreča,15 dana joj se borili za život
ilustracija

Preminula beba koja je upala u kantu kreča,15 dana joj se borili za život

Posle 15 dana borbe za život 16. mjesečna beba Danijela Ristić, koja je upala u kantu sa krečom, preminula je u Institutu za majku i dete "Dr Vukan Čupić" u Beogradu.

Beživotno tijelo bebe upućeno je na obdukciju a porodica tragično stradale Danijele nije bila u stanju da bilo šta komentariše,pišu tamošnje Novosti.

U stanu u Ulici Mileve Marić Ajnštajn 2, u Novom Beogradu mala Danijela upala je u kantu sa bojom i umalo se ugušila. Incident se dogodio dok je njena majka Smanta Ristić prostirala veš, a Danijelini nešto stariji brat i sestra gledali tv.

Dijete je iskoristilo trenutak nepažnje otpuzalo u kuhinju, otvorilo kantu i upalu u nju.

Kada je majka Samanta primjetila da je nema, krenula je da je traži i zatekla je užasan prizor. Odmah ju je oprala od kreča, dala vještačko disanje odvela u bolnicu gdje su se ljekari borili za njen život.

" Velika nas je muka i tuga snašla, izgubili smo našeg anđela, našu Danijelicu. Majka je u šoku i kao i svi ostali članovi porodice nisu u stanju da govore. Znali smo da će bitka biti teška da Danijela ima problem sa plućima, disanjem i bubrezima, ali na kraju na žalost otkazao je i mozak", kaže jedan od rođaka, prenose Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.