Darko Lazić hitno operisan zbog unutrašnjeg krvarenja
Darko Lazić

Drama u zemunskoj bolnici

Darko Lazić hitno operisan zbog unutrašnjeg krvarenja

Pjevač Darko Lazić hitno je operisan sinoć zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja koje mu je otežavalo disanje.

Drama u zemunskoj bolnici, u kojoj Lazić leži već 12 dana poslije saobraćajne nesreće koju je jedva preživio, počela je iznova da se odvija u nedjelju u sumrak, prenosi Blic.

Lazić se požalio da ne može da diše, pa su mu ljekari snimili pluća i vidjeli zloslutnu sjenku na lijevom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Porodica je obaviještena da operacija mora hitno da se obavi.

Hirurzi su mu punktirali plućno tkivo i pronašli uzrok sjenke koja je Laziću otežavala disanje. Iz pluća je izvučeno čak dva litra krvi!

Zdravstveno stanje Lazića je sada poboljšano, a ljekari su cijelu noć pratili stanje pluća.

Kako “Blic” saznaje, danas u prijepodnevnim satima hirurzi će donijeti odluku da li je potrebna još jedna punkcija.

Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Lazić bi sjutradan trebalo da bude podvrgnut operaciji kuka i butne kosti, koje su u nesreći pretrpjele izuzetno teške povrede.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.