Lazić se najviše žali na bolove u nozi, a neprestano traži samo jednu ženu
Darko Lazić

Ima samo jednu želju

Lazić se najviše žali na bolove u nozi, a neprestano traži samo jednu ženu

Njegovi najbliži su sve vrijeme uz njega, a on non-stop traži samo jednu ženu.

Pjevač Darko Lazić i dalje je u KBC-u "Zemun" gdje su ljekari uspjeli da mu stabilizuju stanje, ali ga uskoro očekuje još jedna operacija.

Naime, Darko se medicinskom osoblju često žali na bolove u nozi i sve vrijeme traži da mu dovedu vjerenicu Marinu Gagić. U svjesnom je stanju i osjeća se bolje zbog čega su ljekari odlučili da ga operišu sledeće nedjelje. 

"Darko sada komunicira sa ljekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posjetu. Osoblju KBC-a Zemun se žali na bolove u nozi, što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi djevojku. U svakoj komunikaciji sa ljekarima i sestrama u bilo koje doba dana traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega", kaže izvor iz KBC-a Zemun.

Kako će Darko biti operisan sledeće nedjelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mjesec dana. 

"Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od ljekara je porodici pjevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu njegu, što je svakako znak da je njegovo stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se situacija odvijati dalje", otkriva izvor.

Inače, ljekari su danas odlučili da će Darko u srijedu imati operaciju kuka, a smatraju da se organizam dobro oporavlja. Kao što je već poznato, Darko ima ekstenzije kako noga ne bi počela sama da zarasta, a ljekari do sada nisu mogli da ga operišu, jer su čekali da mu se stanje stabilizuje. Trenutno su unutrašnji organi problem, on je svakodnevno na dijalizi kako bi time pospješili rad bubrega i ojačali ostale organe. 

Blic.rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.