Izgraditi dodatnu saobraćajnu traku na lokalitetu Krstac-Mojkovac
Mersudin Međedović

Izgraditi dodatnu saobraćajnu traku na lokalitetu Krstac-Mojkovac

Magistralni put koji prolazi od Krstca do Mojkovca je put koji koristi čitav sjever Crne Gore pa i svi oni koji iz regiona putuju prema unutrašnjosti zemlje. A tako će biti i kasnije jer i nakon izgradnje autoputa Bjelopoljci i Pljevljaci do Mojkovca i Kolašina neće putovati okolnim autoputem preko Berana i Andrijevice, navodi predsjednik Bjelopoljske partije Mersudin Međedović.

Za svaku pohvalu je kako kaže izgradnja dodatne trake od Lepenca do Krstca.

"Međutim sva ušteda vremena vozača koja je proistekla vožnjom novo izgrađenom trakom gubi se, jer kada se spustajući niz Krstac vozači nađu u koloni iza teretnih vozila prinuđeni su voziti nekoliko kilometara i to 30 km na sat, uz napomenu da nakon prvih krivina sa Krstca prema Mojkovcu nekoliko kilometara uopšte nema isprekidane linije za koju i nema uslova dok se ne izvrši izgradnja dodatne trake.

Ovo je problem koji je poznat svakom vozaču koji se kreće od Krstca prema Mojkovcu, tako da očekujemo od nadležnih organa adekvatnu brižnu reakciju prema građanima sjevera sa ciljem da se od Krstca do Mojkovca na pojedinim mjestima izgradi dodatna saobraćajna traka kako bi putnička vozila konačno mogla preticati teretna vozila na ovom lokalitetu", poručio je Međedović.

Ističe da u Bjelopoljskoj partiji očekuju da se za ovu inicijativu založe prestavnici svih opština sjevera Crne Gore "jer je to interes njihovih sugrađana".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.