Izbio požar u porodičnoj kući, stradalo dijete(8), četiri osobe povrijeđene
Ilustracija

Senta

Izbio požar u porodičnoj kući, stradalo dijete(8), četiri osobe povrijeđene

Osmogodišnja djevojčica Emina Dimović stradala je u subotu veče u požaru u Senti, koji je izbio iza ponoći, u kući romske porodice u Ulici Kiš Ferenca 6.

U požaru je teško tjelesne povrede opasne po život, teške opekotine drugog stepena, zadobio petogodišnji dječak Adam Kolompar i on je prebačen na liječenje u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad.

U ovoj nesreći povrijeđeno je još dvoje djece iz iste porodice, Danica Kolompar (7) i Denis Kolompar ( 10) koji su zadobili lake tjelesne povrede. Lakše je povrijeđen i Andrija Kolompar (29) vanbračni suprug njihove majke Elvire. Njih troje nalaze se na liječenju i oporavku u bolnici u Senti i svi su u stabilnom stanju.

- Požar je izbio u zapuštenoj kući romske porodice u kojoj nema ni struje. Vatru je, najvjerovatnije, izazvala ručno napravljena svjetiljka koja je ostavljena da gori tokom noći. Požar je izbio sat vremena iza ponoći. Uviđaj je izvšen na mjestu nesreće i dalja istraga je u roku – potvrdio je za “Novosti” Mirko Gašović, javni tužilac iz Sente.

Uvođaj na mjestu nesreće osim javnog tužioca iz Sente, obavili su i pripadnici Policijske uprave u Kikindi i Policijske stanice Senta. Tijelo djevojčice koja je u požaru izgubila život u ponedjeljak će biti poslato na obdukciju u Centar za sudsku medicine u Novi Sad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.