Nepoznati muškarac pretukao dvije djevojke u radnji brze hrane pa pobjegao
Sahat kula

Podgorica

Nepoznati muškarac pretukao dvije djevojke u radnji brze hrane pa pobjegao

Podgoričanke D.R. (22) i T.P. (22) pretučene su preksinoć u centru Podgorice, kada ih je napao njima nepoznati muškarac. Slučaj je prijavljen policiji, a napadnute Podgoričanke tvrde da ne poznaju napadača i da je on nasrnuo na njih bez ikakvog povoda. Jedna od je njih od udaraca izgubila svijest, ali nasilnika to nije spriječilo da nastavi da ih udara.

Kako su ispričale, mnogo veće posledice spriječili su mladići koji su se zadesili na licu mjesta,piše Dan.

Incident se dogodio u noći između petka i subote, u radnji brze hrane kod Sahat-kule u Podgorici. Prije nego što su ušle u taj objekat, njima nepoznati muškarac starosti od 50 do 60 godina počeo je da ih provocira.

One nijesu reagovale na to, a on je ušao za njima u objekat i nastavio da im upućuje uvredljive riječi i da ih psuje. Odmah zatim, kako tvrde, nasrnuo je na D.R., koju je udario pesnicom u rame i glavu. Ona je od jačine udaraca pala na pod. Odmah zatim je nasrnuo i na T.P., koju je takođe udario više puta. Nekoliko mladića koji su bili u tom objektu pritrčali su u pomoć.

“Srećom, tu je bilo nekoliko momaka koji su odmah dotrčali do nas. Da oni nijesu bili tu, posljedice bi bile mnogo veće. U pitanju je manijak, koji je bez ikakvog povoda nasrnuo na nas i počeo da nas udara''-ispričale su napadnute djevojke.

Ubrzo je stigla policija, ali je napadač u međuvremenu pobjegao.

“Odmah smo pošle u policiju, gdje smo ispričale šta se dogodilo. Apelujemo na nadležne da što prije identifikuju i privedu nasilnika, koji može ovako napadati i druge djevojke bez ikakvog povoda”, kazale su D.R. i T.P. piše Dan.

Nakon izjave koju su dale u Centru bezbjednosti Podgorica, one su upućene u Urgentni centar na ukazivanje ljekarske pomoći. Tamo su im konstatovane povrede. Naime, napadač je D.R. nanio povredu u predjelu koljena, ramena i lica, a raskrvario joj je i obje usne. Njena prijateljica T.P. zadobila je povrede koljena i lica, a od udaraca joj je tekla krv iz uha.

Policija je iz objekta u kojem se dogodio napad izuzele snimak. Kako kažu napadnute djevojke, na snimku se vidi kako ih ovaj muškarac napada, ali se, kako su im saopštili u policiji, njegov lik ne vidi jasno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.