Dvije zlatne i srebrna medalja za takmičare tekvondo kluba

Dvije zlatne i srebrna medalja za takmičare tekvondo kluba "Akademac"

Takmičari tekvondo kluba Akademac osvojili su dvije zlatne i jednu srebrnu medalju na 10. Mostar Open,međunarodnom turniru u obije sportske discipline sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi) i tehničkoj disciplini izvođenja formi (poomsae).

Glavni trener kluba Zoran Nedić kazao je da je na turniru učestvovalo oko 410 takmičara/ki iz iz 40 klubova iz 7 država. 

"Akademac je nastupio sa 3 takmičara/ki i svi su se okitili medaljama. Osvojeno je dvije zlatne i jedna srebrna medalja. U tehničkoj disciplini izvođenje formi (poomsae), u juniorskoj kategoriji u majstorskoj A klasi (kategorija JB-3), zlatnu medalju je osvojila Milena Šćepanović dok je srebrnu osvojila Sara Arifović, takođe iz našeg kluba. U sportskoj/olimpijskoj borbi (kyorugi), u A klasi, kadet Dino Arifović (kategorija +65kg) je osvojio zlatnu medalju i na generalnoj rang listi kadeta koji su učestvovali na turniru, 4.mjesto.Više smo nego zadovoljni ostvarenim rezultatima",saopštio je Nedić.

IMG20181103160553

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.