Miljana saznala da je Darko imao udes, pa nastao haos(VIDEO)
Darko i Miljana

Miljana saznala da je Darko imao udes, pa nastao haos(VIDEO)

Miljana Kulić saznala je da je Darko Lazić imao tešku saobraćajnu nezgodu. Ona nikako nije mogla da se smiri i zaplakala je.

- Mnogo ga volim i glasala sam i šokirana sam. Neću da ti otkrijem ko mi je rekao. Kad je bio Darko, ja sam rekla da će on (Željko Kulić) da bude kao Darko, jer voli da jede i pije mlijeko. 15 dana pričam sa majkom o njemu, spominjem ga i noćas čujem ovo za stolom, da je jedva ostao živ, da je u komi i na aparatima. Duša me boli, kunem ti se. Povraćam, na nervnoj bazi - rekla je Miljana, a zatim dodala:

- Mnogo ga volim, ja sam toliko godina njena pratila i glasala. Sjutra idem kod Drveta i novinare ću da pitam neka ispadnem luda. Cio dan ću da ga pitam da mi da neki zadatak samo da mi da odem u bolnicu da ga vidim. Samo na 15 minuta. Vidim i majka mi plače, laže me da je od kreme zaplakala. Ne mogu da krijem suze. Pokušavam da skrenem misli, ali samo na trenutke mi uspieva. Rekli mu da su izvadili slezinu i da ima problem sa kukom i nogom - navela je ona.

novosti.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.