Novi Pazar: Auto sletio s puta, poginuo tinejdžer, povrijeđeno šest osoba
ilustracija

Teška saobraćajna nesreća

Novi Pazar: Auto sletio s puta, poginuo tinejdžer, povrijeđeno šest osoba

U noći između petka i subote, kod mjesta Miščići, na regionalnom putu Novi Pazar - Golija život je tragično izgubio Lazar Mirković (17), srednjoškolac iz Deževe, a trojica njegovih drugova i saputnika u "mercedesu", koji je iz još nepoznatih razloga sletio sa puta, lakše su povrijeđena..

Prema nezvaničnim informacijama, mladići su bili na nekom slavlju u Deževi, a kada se završilo pao je predog da odu do osam kilometara udaljenog Novog Pazara kako bi se provozali i negde večerali. Navodno, vlasnik vozila bio je protiv odlaska, jer je konzumirao alkohol i nije smio da vozi, međutim, javio se njegov drug P. P. koji je tvrdio da je trijezan. Samo što su krenuli iz Deževe prema Novom Pazaru, kod mjesta Miščići, na blagoj krivini "mercedes" je sletio sa puta, udario u banderu i potom se nekoliko puta prevrnuo. Nesrećni Lazar bio je za zadnjem sjedištu iza suvozača,pišu Novosti.

Mladić P. P., koji je upravljao vozilom, u petak je pritvoren. Osim što je bio neoprezan ispostavilo se da je, iako je tvrdio da je trijezan, bio i pijan, jer je u njegovoj krvi pronađeno 1,59 promila alkohola.

Čuo se strašan prasak, a potom i varničenje električnih žica. Samo zahvaljujući sreći niko nije stradao zbog oborene bandere i struje. Ostale putnike spaslo je i to što su bili u relativno "jakom" vozilu. Nažalost, Lazaru nije bilo spasa, poginuo je na licu mjesta. 

- Bio je divno dijete, dobar drug i odličan đak, pred njim je bila lijepa budućnost. U crno je zavijen cio deževski kraj - priča jedan od žitelja Miščića koji je, čim je čuo lom i galamu, dotrčao da pomogne povrijeđenim mladićima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.