Duel teniskih velikana: Meč Đokovića i Federera za finale
Đoković i Federer

Duel teniskih velikana: Meč Đokovića i Federera za finale

Najbolji teniser Srbije i svijeta Novak Đoković sastaje se sa Rodžerom Federerom u polufinalu turnira u Parizu.

Novak Đoković svoj pohod ka petoj tituli u Parizu nastavlja polufinalnim duelom sa Rodžerom Federerom.

U borbama za polufinale Novak Đoković savladao je Hrvata Marina Čilića sa 2:1 u setovima (4:6, 6:2, 6:3), a Rodžer Federer je nadigrao japanskog igrača Keija Nišikorija sa 2:0 (6:4, 6:4).

Ovo polufinale biće 47. duel teniskih velikana, a srpski teniser ima bolji skor od velikog rivala, jer ga je nadigrao 24 puta. Mnogi ljubitelji tenisa zato smatraju čak da je i finale turnira u sjenci ovog rivalstva.

U prvom polufinalnom duelu sastaju se Karen Hačanov i Dominik Tim.

RTS

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.