Bijelo Polje: Dvanaestogodišnjak tokom igre pao sa garaže, lakše povrijeđen
ilustracija, foto:Kodex

Bijelo Polje: Dvanaestogodišnjak tokom igre pao sa garaže, lakše povrijeđen

Dvanestogodišnji A.R. iz Bijelog Polja lakše je povrijeđen danas poslijepodne nakon pada sa garaže - ostave u kojoj su skladištena drva u naselju Rasadnik.

 Nezgoda se dogodila oko 17.30 dok se igrao sa drugom djecom. Djeca su se naime kretala krovovima garaža koje se nalaze iznad stambenih zgrada, kada je A.R. i pao sa jedne, visoke oko 2 metra.

Dvanaestogodišnji dječak je zadobio lakši potres mozga a u bjelopoljsku bolnicu je primljen u nesvjesnom stanju.

Nakon ukazane ljekraske pomoći, dijete je došlo sebi i prema informacijama iz bjelopoljske Opšte bolnice, van životne je opasnosti.

Iz predostrožnosti je zadržan na Hiruškom odjeljenju radi daljeg praćenja.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.