Naglo pogoršano stanje Darka Lazića, otkazao mu i drugi bubreg
Darko Lazić

Naglo pogoršano stanje Darka Lazića, otkazao mu i drugi bubreg

Pjevaču DarkuLaziću je prije operacije otkazao jedan bubreg, koji je dijalizom vraćen u funkciju. Međutim, najnovija vijest je da mu je otkazao drugi bubreg, a paralelno sa njim i prvi koji je prethodno bio vraćen u funkciju.

Darko diše uz masku, obilaze ga roditelji, brat i vjerenica.

Nakon što je prije nekoliko dana izveden iz vještačke kome i zdravstveno stanje mu se popravilo, pjevaču Darku Laziću sada je otkazao i drugi bubreg.

Za sada se ne zna koliko dugo će Lazić biti na dijalizi. Prema riječima izvora Telegrafa iz KBC Zemun, do otkazivanja bubrega došlo je uslijed prevelikog unutrašnjeg krvarenja koje je pjevač imao.

Podsjećamo, Darko je 23. oktobra nakon teške saobraćajne nezgode hitno primljen u KBC Zemun, imao je prelom devet rebara, oštećenje plućnog krila, tačnije bušenje plućne maramice, zbog čega ne može samostalno da diše, oštećenje bubrega, a nakon operacije izvađena mu je slezina kako bi se spriječilo unutrašnje krvarenje koje je predstavljalo ogroman problem.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.