Uhapšeni mladići iz Danilovgrada i Podgorice, osumnjičeni da su pokrali kompaniju CRBC
ilustracija

Uhapšeni mladići iz Danilovgrada i Podgorice, osumnjičeni da su pokrali kompaniju CRBC

Podgorička policija rasvijetlila je tri krađe na štetu građevinske kompanije „CRBC“ iz Podgorice. Uhapšeni su S.Š. (25) iz Danilovgrada i M.K. (24) iz Podgorice.

Oni su, kako se sumnja,17. aprila i početkom maja, dolazili vozilom na sekcije puta Bar – Boljari i upotrebom podesnih sredstava otuđili oko 300 litara goriva, četiri akumulatora i izvjesnu količinu alata i drugih sredstava za rad.

"Oni su se nakon počinjenih kriivčnih djela udaljili u nepoznatom pravcu. Takođe, u noći između 02./03. maja 2018. godine, S.Š. i M.K. su, sumnja se, upotrebom podesnog sredstva, odvalili katanac na pomoćnom objektu, nakon čega su primijećeni od strane radnika zaposlenih u kompaniji „CRBC“, koji su im građevinskim mašinama prepriječili put. Prijavljeni su tada napustili vozilo i dali se u bjekstvo. Oni su identifikovani i lišeni slobode zahvaljujući operativnom radu CB Podgorica. Ova lica lica su uz poseban izvještaj privedena tužiocu", saopštila je Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.