Opekotine na rukama bivšeg marinca potiču od vatre, ugorožavao suprugu iz NK
Foto: Svetlana Mandić/Vijesti

Opekotine na rukama bivšeg marinca potiču od vatre, ugorožavao suprugu iz NK

Medicinsko vještačenje pokazalo je da opekotine na rukama bivšeg marinca Džeimija Martineza (48), državljanina Sjedinjenih Američkih Država potiču od vatre, a ne od sunca kako je tvrdio u policiji nakon što je uhapšen zbog sumnje da je zapalio automobile supruge Jasmine i tasta Mlađena Božovića.

Ovo su za Pobjedu kazali advokati Jakša Božović i Dalibor Todorović, pravni zastupnici Jasmine Božović.

“Naša klijentkinja se osjeća zaista ugroženo zbog posljednjeg indirektnog napada Martineza na nju. Ona već duže od godine od supruga dobija prijeteće mejlove i telefonske pozive”, kazali su advokati Božović i Todorović.

Oni navode da je zbog ranijeg verbalnog napada na suprugu, Martinez pravosnažno osuđen presudom suda za prekršaje u Podgorici. Tada mu je izrečena mjera zabrane prilaska još zakonitoj supruzi.

Martinezu je prekjuče određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je 28. oktobra oko 4 sata i 50 minuta u nikšićkom naselju Miločani podmetnuo požar na dva vozila u vlasništvu porodice Božović u Nikšiću.

Prema riječima advokata, Jasmina Božović pokrenula je postupak za raskid braka sa Martinezom, ali je za sada taj proces stopiran dok se u Osnovnom sudu u Nikšiću ne okonča suđenje po tužbi Martineza koji suprugu tereti za otmicu trogodišnje kćerke.

Martinez je optužio suprugu za otmicu kada se nakon šestomjesečnog boravka u Americi kod njegove rodbine sa djetetom, zbog isteka turističke vize vratila u Crnu Goru.

“Moram istaći da se Božović porodila u Crnoj Gori i da je sa Martinezom planirala nastavak zajedničkog života u Nikšiću. Međutim, po povratku iz Amerike, na njeno iznenađenje, suprug je optužio za otmicu zajedničkog djeteta”, kazao je advokat Božović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.