Nova djevojka Mustafe Sandala navela detalje veze, a onda otkrila i ovo o Emini
Mustafa sa Dzeren

Turska u šoku

Nova djevojka Mustafe Sandala navela detalje veze, a onda otkrila i ovo o Emini

Mustafa Sandal, bivši muž naše pjevačice Emine Jahović, i glumica i manekenka Džeren Hindistan su u vezi.

U jednoj TV emisiji manekenka je odlučila da bude iskrena.

– Pošto on nije želio da daje izjave o tome, mediji su mene pritiskali. Počeli smo da razgovaramo preko društvenih mreža, a posle smo eto počeli. Blagodeti tehnologije ponekad treba iskoristiti. Neću da ulazim u detalje poruka, veoma su lične. Moguće je da on još gaji neka osjećanja prema Emini, imaju deset zajedničkih godina i dva djeteta – rekla je ona i dodala da vjeruje da će Emina i Mustafa ostati prijatelji.

Cnvk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT1dFN01EQV8vODI0OTIwMDk1ZjU4MWI5ZGZkNzM5M2IxZDg2NjljNWQuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Emina i Mustafa

– Naravno da će se viđati. I mislim da je neće lako zaboraviti, ali to mene ne uznemirava, niti bih dozvolila da se to desi. Emina je za njega posebna osoba. Em je majka njegove djece, em žena u koju se zaljubio i kojom se oženio. I ne mislim da je može zaboraviti za pet-šest mjeseci. Ja sam mu uvjek podrška, kao drug, prijatelj. A šta će na kraju biti, vrijeme će pokazati – rekla je ona.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.