Džumhur predao meč zbog povrede leđa, Đoković u četvrtfinalu
Foto:Tanjug/AP

Džumhur predao meč zbog povrede leđa, Đoković u četvrtfinalu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale mastersa u Parizu, pošto mu je bosanski teniser Damir Džumhur u drugom setu predao meč zbog povrede leđa.

Posle šestog gema u prvom setu i vođstva Djokovića od 5:1, Džumhur je tražio pomoć fizioterapeuta. Nekoliko minuta kasnije meč je nastavljen, a Đoković je osvojio gem na svoj servis i poveo u meču sa 1:0 u setovima.

U drugom setu odigrano je tri gema, Đoković je posle brejka poveo sa 2:1, posle čega je Džumhur predao meč.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv hrvatskog tenisera Marina Čilića, koji je postavljen za petog nosioca.

Đoković će od narednog ponedeljka ponovo biti prvi na ATP listi, pošto se Španac Rafael Nadal povukao sa mastersa u Parizu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.