"Luj Vitonove" svijeće

"Luj Vitonova" svijeća košta 163 eura i izgleda kao tašna

Modni gigant „Luj Viton“ u svojoj ponudi za nekoliko dana imaće svijeće koje koštaju 163 eura, izgledaju kao tašne, a zahvaljujući kaiševima mogu se i nositi poput prave tašne!

Prenošenje aromatičnih svijeća upravo je postalo mnogo lakše.

Luksuzni brend „Luj Viton“ je najavio da će svijeće, čiju je paletu mirisa birao čuveni parfemdžija Žak Kavaje-Beltru, u prodaji biti od 5. novembra. Cijena je 163 eura.

Svaki miris inspirisan je prirodom i „upakovan je“ u keramičku posudu za čiji dizajn je bio zaslužan Mark Njuson.

Svaka svijeća ima i kaiš svijetlosmeđe boje od kvalitetne kože, kakav se nalazi i na čuvenim „Luj Vitonovim“ tašnama.

Poklopac zlatne boje može se koristiti i kao podmetač za svijeću.

Budući da su svijeće identične, ostavljeno je da fitilji budu različitih boja kako bi otkrili koji će miris ispuniti prostoriju nakon paljenja svijeće.

RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.