Kod Mahmutovića i danas riba za ručak: Bjelopoljac ulovio još jednu mrenu od 5.5 kg
Foto:Privatna arhiva

Kod Mahmutovića i danas riba za ručak: Bjelopoljac ulovio još jednu mrenu od 5.5 kg

Na porodičnoj trpezi Bjelopoljca Senada Mahmutovića i danas se našla riba budući da je i danas imao odličan ulov, mrenu tešku 5 ipo kilograma.

Podsjetimo, sportski ribolovac je juče u Limu ulovio dvije mrene, jednu tešku 5 kg, a drugu 4 kg.

Odličan ulov je imao i danas, budući da je upecao još jedan kapitalan primjerak, mrenu od 5,5 kg.

449944955001435571522996949460872536260608nFoto:Privatna arhiva

Senad je i ribu od danas upecao u mjestu Strojtanica.

Ribolovac iz Bijelog Polja ulovio dvije mrene teške 4 i 5 kilograma(FOTO)

Kapitalni primjerci iz Lima Iskusni Senad za portal Kodex kaže da se ribolovom bavi od malena, a današnji ulov izvadio je u bjelopoljskom mjestu Strojtanica. Foto: Privatna arhiva "Iako sam ribolovac dugi niz godina, rijetko se dešava da se ulove ovako kapitalni primjerci", kaže Senad za Kodex.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.