Bivšu suprugu pretukao jer nije  mogao da viđa djecu: Pazarac se pokajao za počinjeno djelo
Dženel Alihodžić, foto: Kodex

Bijelo Polje

Bivšu suprugu pretukao jer nije mogao da viđa djecu: Pazarac se pokajao za počinjeno djelo

Dženel Alihodžić (32) iz Novog Pazara priznao je danas u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju da je juče ujutru u dvorištu Osnovne škole "Risto Ratković" pretukao letvom bivšu suprugu, nastavnicu matematike Edisu Zoronjić (30). Njemu je određeno tužilačko zadržavanje do 72 sata.

To je za portal Kodex potvrdio nakon saslušanja njegov advokat Radivoje Šuković koji je istakao da se radi o kriivčnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

449874447024729434688695095664893508452352n

Foto: Kodex

Motivi Alihodžića za ovakav napad bili su kako je kazao advokat nepoštovanje pravosnažne presude od strane njegove bivše supruge Zoronjić, koja se odnosila na viđanje djece.

"Spriječenost da viđa djecu je kod njega izazvala bijes,pa je tako došao u stanje produženog afekta i reagovao je na način koji ni on sam danas ne opravdava, i kaje se zbog izvršenja djela koje je učinio. Namjera mu apsolutno nije bila da ubije Zornjić", kazao je advokat.

Šuković je za portal Kodex nakon saslušanja kazao i da je Alihodžić letvu našao u okolini škole.

Za djelo nasilje u porodici za teškim tjelesnim povredama Alihodžiću prijeti do pet godina zatvora.

Podsjećamo, Alihodžić je uhapšen sinoć u mjestu Sipanje gdje je ilegalno pokušao da pređe iz Crne Gore u Srbiju nakon što je letvom pretukao bivšu suprugu u dvorištu škole. 

"Službenici Odjeljenja granične bezbjednosti Bijelo Polje su, postupajući na osnovu operativnih informacija službenika Centra bezbjednosti Bijelo Polje, u koordiniranoj akciji lišili slobode Dž.A. (32) iz Novog Pazara a koji se potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu E.Z. Osumnjičeni je lišen slobode prilikom pokušaja bjekstva iz Crne Gore", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Naime, službenici OGB Bijelo Polje su u koordiniranoj akciji sa službenicima CB Bijelo Polje, 29. oktobra u 20 sati i 20 minuta u mjestu Sipanje, lišili slobode Alihodžića koji je pokušao ilegalno da pređe granicu sa Republikom Srbijom.

Takođe, bjelopoljska policija je juče oko 15 časova u mjestu Lozna pronašla vozilo kojim se Alihodžić kako se sumnja, udaljio sa lica mjesta nakon počinjenog krivičnog djela.

Iz policije podsjećaju da se Alihodžić potraživao zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici koje je počinio na štetu bivše supruge danas u 7 sati i 20 minuta u blizini Osnovne škole „Risto Ratković“ u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je upotrebom drvene palice oštećenoj nanio više udaraca u predjelu glave i tijela nanoseći joj teške tjelesne povrede", navode iz policije.

Premlaćivanje nesrećne žene prekinula su kako saznajemo, dva učenika devetog razreda i mještanin koji su je odbranili od nasilnika i spriječili teže posledice.

Zoronjić je zadobila teške tjelesne povrede u vidu preloma desne šake, te više povreda po glavi i tijelu, saopšteno je juče Kodexu iz Opšte blonice BP. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.