Poslovne asocijacije koje okupljaju predstavnike privatnog sektora uslov dinamičnijeg ekonomskog razvoja
Milo Đukanović

Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Asocijacije menadžera i članovima

Poslovne asocijacije koje okupljaju predstavnike privatnog sektora uslov dinamičnijeg ekonomskog razvoja

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Asocijacije menadžera Crne Gore Budimiru Raičkoviću, rukovodstvu i članovima Asocijacije povodom prvih pet godina rada.

„Vaša nastojanja da se mijenja svijest o značaju menadžerske profesije, fokusiranost na ljudske resurse i ambicije koje kao poslovna asocijacija iskazujete, jasno potvrđuju zalaganja za vrijednosti koje su potrebne savremenom crnogorskom društvu.

Razvoj privatnog sektora i poslovnih asocijacija koje okupljaju predstavnike privatnog sektora, jedan su od uslova dinamičnijeg ekonomskog razvoja i stvaranja boljeg poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, koji će dovesti do povećanja životnog standarda i zaposlenosti.Izgradnja stabilnog i dugoročnog partnertsva poslovnih asocijacija i državnih institucija, nije samo pokazatelj rastućeg nivoa socijalne odgovornosti privatnog sektora, već i potvrda povjerenja u sistem koji gradimo", kazao je Đukanović.

Uvjeren je da će napredak savremene Crne Gore, članice NATO , zemlje na poodmaklom putu ka EU, multietničke zajednice koja je važan faktor regionalne stabilnosti, biti brži kako se budu ostvarivali ciljevi za koje se zalažu poslovni lideri okupljeni u brojnim poslovnim asocijacijama u Crnoj Gori, među kojima Asocijacija menadžera Crne Gore ima važnu ulogu.

"Zato Vam, uz želje da ispunite postavljene ciljeve koji vode ka ostvarivanju misije i vizije Vaše organizacije, želim mnogo uspjeha u daljem radu", poručio je Đukanović.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.