Ana Šćepanović najbolji student Pravnog fakulteta u Bijelom Polju
Smolović i Šćepanović, foto: Opština Bijelo Polje

Nagradu joj uručio predsjednik Opštine BP

Ana Šćepanović najbolji student Pravnog fakulteta u Bijelom Polju

Povodom 46 godina postojanja Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore danas je u Podgorici upriličena svečanost na kojoj su prisustvovali najznačajniji predstavnici države, kao i eminentne ličnosti pravne nauke i struke iz zemlje i inostranstva.

Na svečanosti su uručene nagrade za najbolje studente koji su završili osnovne studije. Nagrađeni su studenti sa najvišim prosjekom ocjena u protekloj akademskoj godini, navodi se na sajtu Opštine Bijelo Polje.

Dekan Pravnog fakulteta, prof. dr. Velimir Rakočević, čestitao je studentima na izuzetnom uspjehu ostvarenom u prethodnom periodu i poželio im da svojim vrijednim i marljivim radom nastave ostvarivati značajne rezultate i u budućnosti.

Predsjednik Opštine Bijelo Polje mr Petar Smolović uručio je nagradu Ani Šćepanović najboljem studentu osnovnih studija u Bijelom Polju.

Inače,kako se navodi Opština Bijelo Polje obezbjeđuje budžetska sredstva radi podsticanja i razvijanja motivacije studenata u studiranju, vrednovanju rezultata i poboljšanja uslova za rad i razvoj najboljih. Predsjednik Opštine na početku nastavne godine donosi odluku o visini stipendije za tu školsku godinu, shodno planiranim budžetskim sredstvima.

"Shodno Odluci o stipendiranju redovnih studenata u opštini Bijelo Polje pravo na stipendiju mogu ostvariti redovni studenti osnovnih i specijalističkih studija bez obzira na mjesto studiranja, sa prebivalištem na području Opštine Bijelo Polje, pod uslovom da su prvi put upisali semestar studijske godine i da su ostvarili prosjek ocjena u prethodnoj nastavnoj godini najmanje 9,00, odnosno da su nosioci diplome "Luča" u srednjoj školi, za studente prve godine", podsjećaju iz lokalne uprave.

U tekućoj školskoj godini Opština će stipendirati oko 120 studenata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.