Uhapšen Kosovar, vrijeđao i prijetio protojereju Mitropolije crnogorsko primorske
Ilustracija

Ulcinj

Uhapšen Kosovar, vrijeđao i prijetio protojereju Mitropolije crnogorsko primorske

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj identifikovali su i kratkom roku i lišili slobode E.T. (33), državljanina Kosova, zbog sumnje da je, na štetu S.S, protojereja Mitropolije crnogorsko primorske, počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Protejerej S.S. je događaj prijavio Odjeljenju bezbjednosti Ulcinj i naveo je da je njemu nepoznato lice u Parohijskom domu u Ulcinju uputilo prijetnje i uvrede njemu i njegovoj supruzi, navode iz policije.

Policijski službenici OB Ulcinj su preduzeli aktivnosti koje su ubrzo dovele do identifikovanja a potom i pronalaska ovog lica. E.T. je lišen slobode.

"Nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju je kvalifikovao krivično djelo. E.T. je danas uz krivičnu prijavu priveden tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio KD ugrožavanje sigurnosti. Tužilac je saslušao E.T. Predmet će biti ustupljen pravosudnim organima Kosova", kazali su iz policije.

Službenici Sektora granične policije su, shodno tome, kako se dodaje, ovom licu izrekli mjeru zabrane ulaska u Crnu Goru u trajanju od godinu dana i on je potom predat službenicima granične policije Albanije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.