Policija: Intenzivno tragamo za Novopazarcem koji je nanio povrede bivšoj supruzi

Pretučena u dvorištu OŠ "Risto Ratković"

Policija: Intenzivno tragamo za Novopazarcem koji je nanio povrede bivšoj supruzi

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje, kao i drugih organizacionih jedinica policije, intenzivno tragaju za Dž.A. (32) iz Novog Pazara, zbog sumnje da je je jutros u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu bivše supruge E.Z. (30), saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, Dežurna služba CB Bijelo Polje je jutros, 29. oktobra, oko 7 sati i 20 minuta, obaviještena da je nepoznato lice ispred Osnovne škole „Risto Ratković“ u mjestu Nikoljac u Bijelom Polju, fizički napalo i zadalo više udaraca nastavnici te škole E.Z. nakon čega se to lice vozilom marke „Opel Kadett“ novopazarskih registarskih oznaka udaljilo u nepoznatom pravcu.

"Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj prijavi reagovali i izašli na lice mjesta gdje nisu zatekli oštećenu. Sa lica mjesta su izuzeti tragovi.E.Z. je hospitalizovana u jednoj medicinskoj ustanovi u kojoj je zadržana zbog zadobijenih povreda.

Na osnovu prikupljenih obavještenja policijski službenici su došli do saznanja da je, kako se sumnja, počinilac ovog djela Dž.A, koji je bivši suprug oštećene", saopšteno je iz Uprave policije.

101571546727932527800502062530922n

OŠ "Risto Ratković"

Službenici CB Bijelo Polje su kako se dodaje u saopštenju, odmah o tome obavijestili kolege iz drugih centara i odjeljenja bezbjednosti i granične policije, koji svi potražuju DŽ.A. kao i vozilo kojim je upravljao.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o kriivčnom djelu nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici", zaključuju iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.