Darko Lazić  i dalje u vještačkoj komi
Darko Lazić

Darko Lazić i dalje u vještačkoj komi

Stanje pjevača Darka Lazića mnogo je bolje, on je i dalje intubiran, ali spontano diše što je jako važno. Laziću su proradili bubrezi, te ne mora da ide na dijalizu.

Kako saznaju Novosti, problem je što to još nije došao svijesti, a nalazi se u vještačkoj komi.

Danas neće biti hirurških intervencija, jer je najbitnije da dođe svijesti.

Lazić (27) je u utorak ujutru nedaleko od Pećinaca imao saobraćajnu nesreću, kada je kabrioletom BMW 34 zbog velike brzine i u alkoholisanom stanju, bez sigurnosnog pojasa, sletio sa puta i prevrnuo se na krov.

Ako mladi pjevač uspije da pregura životno ugrožavajuću krizu, čemu se svi iskreno nadaju, ljekari kažu da će njegov oporavak biti veoma dug i spor.

Naime, kada se Lazić oporavi od povreda glave i pluća, kada stabilizuje rad bubrega, čeka ga najmanje jedna ortopedska operacija, da bi mu se sanirao prelom butne kosti, prelom karlice i, najvjerovatnije, ugradio vještački kuk. 

To praktično znači da pjevač posle izliječenja povreda kostiju neće moći samostalno da se kreće najmanje pola godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.