Njemačka da prizna vozačke dozvole iz CG
Rafet Husović i Robert Veber

Husović primio ambasadora Njemačke

Njemačka da prizna vozačke dozvole iz CG

Potpredsjednik Vlade Rafet Husović i ambasador Njemačke Robert Veber saglasili su se na današnjem sastanku da lokalne samouprave naročito na sjeveru treba podstaći da što više koriste sredstva iz IPA fondova kao i da je potrebno ubrzati stvaranje uslova za priznavanje vozačkih dozvola iz Crne Gore u SR Njemačkoj.

Kako je saopšteno nakon sastanka, Husović je zahvalio Veberu na posjeti i poželio mu uspješan rad kao i ugodan boravak u Crnoj Gori. 

“Crna Gora i Njemačka imaju dobre odnose na svim nivoima, naročito na političkom, koji je su rezultirali i snažnom podrškom Njemačke u integracijama Crne Gore u NATO savez i EU, na čemu smo vam veoma zahvalni. Takođe, na dobre odnose između naše dvije države je uticala i naša brojna dijaspora koja je prisutna u Njemačkoj.”, kazao je Husović.

Ambasador Veber je zahvalio na dobrodošlici i potvrdio je opredeljenje Njemačke da Crnu Goru snažno podrži u svim segmentima ka njenom pristupanju Evropskoj uniji. 

“Njemačke investicije u infrastrukturu u Crnoj Gori, posredstvom GIZ-a i KFB banke, pored doprinosa građanima svih djelova i regiona Crne Gore, doprinose i privlačenju stranih investicija što sve ima za cilj otvaranje novih radnih mjesta, naročito u manje razvijenim djelovima Crne Gore” – istakao je ambasador Veber, stoji u saopštenju Kabineta potpredsjednika Vlade

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.