Bijelo Polje: Žena pretučena bejzbol palicom ispred škole
OŠ "Risto Ratković"

Nikoljac

Bijelo Polje: Žena pretučena bejzbol palicom ispred škole

Nastavnica matematike E.Z.(30) pretučena je rano jutros ispred bjelopoljske Osnovne škole "Risto Ratković" u Nikoljcu.

Kako saznajemo, ženu je na putu ka školi, sačekao muškarac koji joj je zadao više udaraca bejzbol palicom po glavi i tijelu.

Premlaćivanje nesrećne žene spriječila su dva učenika devetog razreda koji su je odbranili od nasilnika i spriječili teže posledice.

E.Z. je smještena u bjelopoljsku bolnicu gdje joj se ukazuje ljekarska pomoć. 

"E.Z. je zadobila teške tjelesne povrede u vidu preloma desne šake, te više povreda po glavi i tijelu", rečeno je Kodexu iz Opšte blonice BP. 

Prema nezvaničnim informacijama, nastavnicu je pretukao njen bivši suprug koji se nalazi u bjekstvu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.