Raketić: Razvezao sam djecu i parkirao kombi ispred kuće, sumnjam da je požar podmetnut
Foto:Facebook

U požaru izgorjeli minibus i dva kombija RK "Berane 2003"

Raketić: Razvezao sam djecu i parkirao kombi ispred kuće, sumnjam da je požar podmetnut

Trener Rukometnog kluba “Berane 2003” Vesko Raketić, kazao je Vijestima da sumnja da je podmetnut požar u kojem su izgorjeli minibus i dva kombija tog sportskog kolektiva.

Šef andrijevičkog DF-a i odbornik u lokalnom parlamentu kaže da nije u potpunosti zadovoljan vještačenjem koje je uradila policija iz Berana, nakon što su vozila parkirana ispred njegove kuće u andrijevičkom selu Novotna planula u subotu uveče.

“Ne znam šta da kažem. Bila je policija, i sada treba da čekamo forenzički nalaz iz Podgorice da se vidi uzrok eksplozije i požara... Blago rečeno, to što sam vidio da se radi i kako se radi, nije dovoljno dobro, i zato ću zatražiti ujutru od tužilaštva da pošalju vještake za požare iz Podgorice. Otvoreno sumnjam da je požar podmetnut”, rekao je Raketić juče Vijestima.

Raketić je ispričao da su vozila parkirana ispred njegove kuće, nakon što su samo sat-dva ranije stigli iz Podgorice, sa utakmice.

“Razvezao sam djecu i parkirao kombi ispred kuće. Odjednom, oko 23.30 začula se eksplozija. Istrčao sam iz kuće i dva kombija su bila u plamenu. Bila je još jedna detonacija koja je i mene oborila sa nogu i ugruvala”.

Raketić kaže da su prvo stigli vatrogasci iz Berana i spriječili da se vatra ne prenese na kuću.

44930162102126811565700853549781966108753920n

Foto:Facebook 

Predsjednik Nove, odnosno DF-a u Andrijevici, odranije je prepoznat kao vrlo kritički nastrojen prema preduzetnicima koji grade male elektrane na području Andrijevice i nemilosrdno uništavaju prirodne resurse.

Raketić je prije desetak dana bio jedini odbornik koji je prisustvovao velikom protestu vatrogasaca ispred zgrade Opštine u Andrijevici, zbog odluke predsjednika Srđana Mašovića da ne rade poslije 22 sata i sistematizacije za koju vatrogasci tvrde da je politički motivisana.

On je sportista i sportski radnik u Beranama tri decenije. Trenutno je trener ženskog i muškog rukometnog kluba “Berane 2003”.

U autobusu i kombijima koji su izgorjeli nalazio se i veliki dio opreme kluba.

Izvor:Vijesti.me

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.