Radulović: Radovi na Rumiji nezakoniti, preduzeće odgovarajuće mjere
Crkva na Rumiji

Inspekcija utvrdila

Radulović: Radovi na Rumiji nezakoniti, preduzeće odgovarajuće mjere

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović kazao je da je zapisnički konstatovano da su radovi Mitropolije crnogorsko-primorske na Rumiji nezakoniti i da će se povodom toga preduzeti mjere predviđene zakonom.

“U toku je zakonski postupak urbanističko-građevinske inspekcije, tokom koga je zapisnički konstatovano da se na predmetnoj lokaciji obavljaju radovi koji nijesu u skladu sa zakonom. Nakon okončanja postupka, biće preduzete mjere predviđene zakonom”, kazao je Radulović za Pobjedu.

Kako je naglasio, objekti koji se sada nelegalno grade ili se dograđuju su predmet postupanja urbanističko-građevinske inspekcije, a sprovođenje izvršenja rješenja o rušenju ili naplata taksi za nelegalne objekte će se obavljati u skladu sa zakonom.

“Urbanističko-građevinski inspektori konstantno su na terenu i sprovode kontrolu po prijavama i službenoj dužnosti”, navodi Radulović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.