Peruničić: Ponosan sam na ove momke zato što smo 60 minuta bili spremni za borbu
Nenad Peruničić

Peruničić: Ponosan sam na ove momke zato što smo 60 minuta bili spremni za borbu

Uprkos porazu srpskih rukometaša na gostovanju u Švajcarskoj selektor Nenad Peruničić je imao samo riječi pohvale za igrače poslije meča. Posebno je istakao vrlo žestoku borbu na terenu zbog koje je nekoliko igrača povrijeđeno.

Rukometaši Srbije poraženi su od selekcije Švajcarske sa 29:24 (12:11) na gostovanju u utakmici drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali je selektor Perunčić, poslije meča imao samo riječi hvale za svoj tim,prenosi RTS.

Rukomet1

„Ponosan sam na ove momke zato što smo 60 minuta bili spremni za borbu. To smo pokazali uprkos nekim stvarima koje nam nisu išle na ruku od samog početka. To je teži put kojim moramo da idemo", istakao je Peruničić.

„Nadam se da momci nisu teže povrijeđeni, Kukić i Mošić, obojica imaju rane, jedan na glavi, drugi na nozi. Samo da su dobro. Imali smo ogromnu želju. Pokazali smo karakter do samog kraja. Morali smo da improvizujemo neke stvari, ali bitno mi je da smo imali cilj borbe, davanja, posvećenosti i to smo ispunili", dodao je Peruničić.

Selekcija Srbije sastaće se sa reprezentacijom Hrvatske u narednom, trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Ta utakmica će se igrati u aprilu naredne godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.