Nrekić:  Crna Gora okrenula oči prema Ulcinju
Ljoro Nrekić, foto: Info Biro

Krenule investicije

Nrekić: Crna Gora okrenula oči prema Ulcinju

Predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić izjavio je da su investicije već krenule i da je Vlada Crne Gore i država Crna Gora okrenula oči prema Ulcinju.

On je rekao da očekuje pomoć Vlade da odradi neke kapitalne investicije, jer, kako je istakao, "mi nemamo fond da na taj način realizujemo te investicije".

”Kapitalne investicije su bulevar od kružnog toga, bulevar Đerđ Kastrioti Skenderbeg do bulevara Teute, to je bulevar Majke Tereze. To je usko grlo za grad, usko grlo između Velike plaže i Ulcinja, tako da ako budemo to stavili u investicije za 2019. godinu da se predviđaju u državnom budžetu ta sredstva, vjerujte da ćemo moći to da napravimo prije sezone. Imamo uvjeravanja da će kroz budžet proći ta kapitalna investicija”, kazao je Nrekić za Info biro.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.