Tramp: Uradio sam dobar posao, Rusija traži pomoć na ekonomskom planu
Donald Tramp

Berlin moli Vašington da ga zaštiti od Moskve

Tramp: Uradio sam dobar posao, Rusija traži pomoć na ekonomskom planu

Rusija želi da dobije ekonomsku pomoć od SAD, uzimajući u obzir bogatstvo koje smo stekli tokom mog mandata, izjavio je američki lider Donald Tramp, prenosi Sputnik.

"Ne zaboravite da Rusija želi našu pomoć na ekonomskom planu, jer smo stekli takvo bogatstvo. Uradio sam zaista dobar posao“, smatra Tramp.

Američki lider je iznenađen što Njemačka planira da plati Rusiji za izgradnju gasovoda "Sjeverni tok 2“, a u isto vrijeme Berlin moli Vašington da ga zaštiti od Moskve. 

"Pitao sam zašto Njemačka plaća milijarde dolara Rusiji, a mi treba da je štitimo od Rusije“, rekao je Tramp, podsjetivši da su evropske zemlje smatrale da se on ponašao "previše meko“ na sastanku sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Helsinkiju. 

Tramp je naglasio da su Putin i on na sastanku razgovarali o širokom krugu pitanja.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.