Hofenhajm  srušio Štutgart

Bundesliga

Hofenhajm srušio Štutgart

Fudbaleri Hofenhajma pobijedili su danas na svom terenu Štutgart sa ubjedljivih 4:0, u utakmici devetog kola njemačke Bundeslige.

Sva četiri gola Hofenhajm je postigao u drugom poluvremenu i pored toga što je od osmog minuta imao igrača više na terenu pošto je Emilijano Unsua zaradio crveni karton prenosi Beta.

Strijelci za pobjednički tim bili su Džošua Brenet u 48, Žoelinton u 51. i Isak Belfodil u 57. i 60. minutu.

Hofenhajm je upisao četvrtu pobjedu od početka šampionata, a drugu uzastopnu, i trenutno je osmi na tabeli sa 13 bodova.

Štutgart je, nakon šestog poraza, posljednji sa pet osvojenih bodova.

Fudbaleri Hofenhajma u narednom kolu gostuju Bajer Leverkuzenu, dok Štutgart dočekuje Ajntraht.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.