Milica Todorović progovorila o nesreći koju je doživjela sa Darkom Lazićem
Darko Lazić

Prije sedam godina

Milica Todorović progovorila o nesreći koju je doživjela sa Darkom Lazićem

Pjevač Darko Lazić imao je 2011. godine udes i sa koleginicom Milicom Todorović kada im se auto isprevrtao tri puta i udario u bankinu. Oni su prije sedam godina išli na zakazani nastup u Jagodinu, kada je Lazić zbog kiše i klizavog kolovoza izgubio kontrolu nad kolima .

Kada je stisnuo kočnicu, automobil se prevrnuo i imali su sreću da im u susret nije naišlo drugo vozilo, jer su se prevrtali po autoputu,prenose Novosti.

"Vjerujem i sigurna sam da će se Darko izvući, jer je on borac i može i iz ovog problema da izađe kao pobjednik. Istina je da smo i mi imali udes prije sedam godina. Tri puta nam se auto prevrnuo i udarili smo u bankinu, ali na svu sreću, prošli smo bez ogrebotina " kaže pjevačica.

Kada je čula da je njen prijatelj i kolega imao udes, željela je da vjeruje da je prošao bez povreda, baš kao i njih dvoje prije sedam godina kada su se slupali.

" U prvom momentu kada je izašla vijest da je doživeo saobraćajnu nezgodu, pomislila sam da je neka neslana šala ili da je greška. A kada su svi počeli da pišu o tome, onda sam shvatila ozbiljnost situacije. Pomislila sam i na našu saobraćajku i nadala sam se da je samo ugruvan, kao mi tada" priča pjevačica 

Popularni pjevač se od utorka, od kada je sletio s puta, nalazi u KBC Zemun, gdje se doktori bore za njegov život. 

Todorović je uz njega svim srcem i kaže da, kada bi mogla da ga vidi, poručila bih mu da se ne predaje:
" Mile moj, drži se. Jak si i možeš sve! Imaš za šta da se boriš. Za svoju porodicu, prijatelje... "

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.