Manijaku  iz tramvaja određen pritvor i psihijatrijsko vještačenje
Manijak iz tramvaja/Foto: Screenshoot

Beograd

Manijaku iz tramvaja određen pritvor i psihijatrijsko vještačenje

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana I. M. (37) koji je u beogradskom tramvaju seksualno uznemiravao maloljetnicu.

Poslije saslušanja u kojem je stalno izražavao "zahvalnost Bogu", naloženo je vještačenje njegove uračunljivosti, potvrđeno je u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Na predlog tog tužilaštva sud mu je danas odredio pritvor zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da bi mogao da ponovi krivično djelo, prenosi Tanjug.

I. M. je preksinoć uhapšen u saradnji tužilaštva i policije, a incident je zabilježen kamerom, pa se snimak brzo pojavio na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako on nasrće na djevojčicu, a ona se brani. U jednom trenutku ju je priljubio na staklo i počeo da je dodiruje svuda po tijelu.

Niko od prisutnih nije priskočio u pomoć djevojčici, niti obavijestio vozača tramvaja ili pozvao policiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.