OVO je najženstveniji modni dodatak ove sezone
Foto: Thinkstock

Već duže vrijeme protkane u modu

OVO je najženstveniji modni dodatak ove sezone

Dugo smo čekali na mali, ženstveni dodatak i sada postoji i mnogo načina da ga nosimo na najljepši mogući način.

Mašne su već duže vrijeme protkane u modu - prvo smo ih nosili oko vrata, pa struka, na cipelama, torbama i reverima, a posljednji niz godina najviše ih nosimo kao detalj u kosi. 

Svilene su dobro došle, ali plišane će ipak biti najefektnije.

Na vama je kako ćete mašne uklopiti u svoje jesenje kombinacije. 

Plišane mašne u crnoj, modroplavoj i zelenoj boji, posebno one veće koje će ukrotiti vašu kosu idu divno uz jednostavne haljine i kombinezone i obavezan detalj je ruž u jarkoj boji.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.