Uhapšen mladić sa Kosova, motkom pretukao Podgoričanina
ilustracija

Uhapšen mladić sa Kosova, motkom pretukao Podgoričanina

Službenici podgoričke policije su uhapsili E.L. (26) iz Kosova, nastanjenog u Podgorici zbog sumnje da je nanio teške tjelesne povrede F.S. iz Podgorice.

 E.L. je, kako se sumnja, 4. oktobra u dvorištu jedne kuće fizički napao F.S. i tom prilikom mu upotrebom drvene motke zadao četiri udarca u predjelu glave i tijela.

"S.F. je zadobio teške tjelesne povrede u vidu frakture sljepoočne kosti i hematom na glavi. Oštećeni je hospitalizovan. Osumnjičeni E.L. se nakon izvršenog krivičnog djela udaljio u nepoznatom pravcu. On je juče uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", saopštila je Uprava policije.

Uhapšeni zbog krađe i pokušaja krađe

Službenici podgoričke policije uhapsili su sugrađanina M.Đ. (41) zbog sumnje da je u večernjim satima iskoristio otključanost ulaznih vrata jedne kuće i ušao u njenu unutrašnjost ali nije otuđio ništa jer je primijećen od strane ukućana nakon čega se udaljio.

"Nadalje, nadležnom tužiocu službenici policije su podnijeli poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave u redovnom postupku protiv maloljetnog A.E. (15) iz Podgorice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. On je ovo krivično djelo, sumnja se, počinio na način što je, upotrebom podesnog sredstva provalio u pmv, odnosno polomio jedno staklo na vozilu i iz unutrašnjosti vozila otužio alat i muzički uređaj", navodi se u saopštenju UP.

Takođ, službenici CB Podgorica – Stanice policije za javni red i mir su, u cilju pojačane kontrole lica a sa posebnim akcentom na otkrivanje i sprječavanje ulične prodaje opojnih droga, pronašli i oduzeli četiri pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tzv. džoint i 10 tableta buprenorfina.

"Kontrolom lica A.D. (21), P.Š. (28), V.M. (30), R.D. (38), D.S. (19), L.Đ. (17) i M.B. (22) su pronađena navedena opojna sredstva. Nakon konsultacija sa nadležnim tužiocem protiv ovih lica je podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", kaže se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.