Darko Lazić je bolje, neće mu amputirati nogu
Darko Lazić

Darko Lazić je bolje, neće mu amputirati nogu

Pjevač Darko Lazić je poslije operacije, koja je obavljena u četvrtak, prebačen u Odeljenje intenzivne njege Kliničko - bolničkog centra “Zemun” i, kako prenose mediji, noć između četvrtka i petka je prošla bez komplikacija.

 Ovog jutra ispred bolnice pojavili su se Darkova majka Branka i brat Dragan, koji su prvi put progovorili za medije.

" Darko je bolje, noć je protekla mirno. Nogu mu neće amputirati" rekli su oni i poslije dvadesetak minuta napustili bolnicu, prenose Večenje novosti.

Pjevač je operisan u četvrtak i, tokom intervencije koja je trajala da sata, izvađena mu je slezina, a ljekari su uspjeli da zaustave unutrašnje krvarenje kod pjevača. Sumnja se da je oko slezine došlo do unutrašnjeg krvarenja, što je i glavni razlog operacije.

Njegovi prijatelji bajkeri i porodica ujutru su došli u KBC Zemun kako bi dali krv za teško povrijeđenog pjevača.

Podsjetimo, mladi muzičar povrijeđen je u utorak oko 8.30 kod Pećinaca. Vraćajući se sa proslave, na putu Subotište – Brestač, “BMV Z4 kabriolet” u kom je bio sam, sletio je sa kolovoza i prevrnuo se na krov.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.