Avion Wizzair-a  sletio na aerodrom u Bukureštu zbog prijetnje bombom
ilustracija

Avion Wizzair-a sletio na aerodrom u Bukureštu zbog prijetnje bombom

Rumunske vlasti saopštile su da je avion kompanije "Wizzair", koji je letio iz Gruzije za Poljsku, bio prinuđen da sleti na aerodrom u Bukureštu zbog prijetnje bombom.

Avion "erbas A320" na liniji Kutaisi–Varšava bezbjedno je sletio nakon što je bio preusmjeren za Rumuniju, prenosi AP.

Portparol Međunarodnog aerodroma u rumunskoj prijestonici Valentin Jordake rekao je da su, nakon što je letjelicu napustilo 173 putnika, avion odvezli na izolovanu lokaciju na pisti gdje je izvršena pretraga i skeniranje prtljaga.

Avion je poletio pet časova kasnije za Varšavu, nakon što su rumunske vlasti završile pretragu.

Jordake je rekao da je prijetnju o bombi Međunarodnom aerodromu u Kutaisiju telefonom uputio ženski glas.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.