Vozač autobusa istjerao sve putnike jer nijesu pomogli putniku u invalidskim kolicima
Ilustracija

Pariz

Vozač autobusa istjerao sve putnike jer nijesu pomogli putniku u invalidskim kolicima

Vozač gradskog autobusa u Parizu postao je zvijezda na društvenim mrežama pošto je nedavno istjerao iz vozila sve putnike, nezadovoljan što na stajalištu niko nije htio da pomogne putniku u invalidskim kolicima da uđe u autobus.

Vidno nezadvoljan što niko nije htio da se pomjeri sa rampe za kolica, vozač je brzo reagovao, ustao i rekao putnicima da je ovo poslednja stanica i da su svi zamoljeni da izađu. Potom je putniku u invalidskim kolicima koji je bio s bratom pomogao da uđu u vozilo i autobus je krenuo dalje sa ta dva putnika,prenosi danas radio Frans enfo .

Putnici istjerani iz autobusa, među kojima su neki negodovali, čekali su na stajalištu sledeći autobus.

Putnik u kolicima, koji je paralizovan zbog multipleks skleroze, rekao je da je dirnut gestom jer mu je vozač rekao da se svakome može dogoditi da jednog dana mora da koristi invalidska kolica.

Gest vozača, koji je neki putnik slikao, pozdravljen je na društvenim mrežama.

Vozač koji želio da ostane anoniman, kasnije je rekao da nema nikog u porodici ili od prijatelja u kolicima i da je samo u pitanju " biti malo civilizovan".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.