Polomio kuk, pa kupio srećku u bolnici i osvojio milion dolara
Ilustracija

Polomio kuk, pa kupio srećku u bolnici i osvojio milion dolara

Erl Livingston pao je i polomio kuk dok je bio na putu da kupi tiket u Nju Džerziju. Ipak, nije odustao od toga da iskuša sreću, pa je kupio jednu srećku u bolnici. Ubrzo je osvojio džek-pot od milion dolara.

Livingston (87) iz Blekpula dobio je priliku da uplati tiket za lutriju bolnice „Džeferson Stratford“.

Njemu je i dalje potrebna zamjena kuka, ali dobro se drži posle svega što mu se desilo, prenio je Bi-Bi-Si.

Zahvalio je bolničkom osoblju, koje mu je pomoglo da kupi tiket posle onoga što im je ispričao i poželio im srećan i dug život.

Njegova nećaka Bobi Mikl izjavila je da je, kada je posjetila ujaka u bolnici, mislila da je bio „konfuzan“ kada joj je rekao da je osvojio milion dolara.

Rekla je za En-Bi-Si 10 da mu je povjerovala tek kada je bolničko osoblje došlo da mu čestita.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.