I Robert de Niro dobio paket sa bombom
Robert de Niro

I Robert de Niro dobio paket sa bombom

Eksplozivna naprava poslata je na adresu produkcijske kuće Roberte de Nira na Menhetnu, objavio je Njujork tajms koji podsjeća da su slični paketi prethodnih dana poslati brojnim kritičarima predsjednika Donalda Trampa, uključujući i nekadašnje predsjednike Bila Klintona i Baraka Obamu.

Obezbjeđenje De Nirove produkcijske kuće Trajbeka (TriBeCa) obavijestilo je jutros njujoršku policiju da je sumnjiv paket stigao na njihovu adresu.

Policija je izašla na teren i utvrdila da je riječ o eksplozivu sličnom onom koji je prethodnih dana poslat na adrese bivših predsjednika Bila Klintona i Baraka Obame. Eksplozivna naprava je odnijeta i potom deaktivirana na policijskom poligonu u Bronksu, navodi Njujork tajms.

Policijski timovi u Vašingtonu, na Floridi i u Los Anđelesu sprovode istragu u vezi sa incidentima sa eksplozivnim napravama, u kojima niko nije povrijeđen, ali koji su šokirali američku javnost.

Prva bomba pronađena je u ponedjeljak nedaleko od kuće američkog milijardera Džordža Soroša, podsjeća Njujork tajms.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.