Ubistvo dječaka u Beranama: Obdukcija pokazala da je dijete zadavljeno omčom
Osumnjičeni za ubistvo dječaka, foto:Kodex

Ubistvo dječaka u Beranama: Obdukcija pokazala da je dijete zadavljeno omčom

Smrt kod trinaestogodišnjeg dječaka u Beranama nastala je uslijed gušenja stezanjem omče oko vrata, zaključeno je u obdukcionom nalazu koji je sačinila Dragana Čukić. Za to krivično djelo osumnjičen je izbjeglica sa Kosova Sinan Imeri (19) sa prebivalištem u Beranama.

Imeri se tereti za teško ubistvo trinaestogodišnjeg dječaka i u okviru istrage.

Viša državna tužiteljka Nada Bugarin, juče je u svojstvu svjedoka saslušala dječakovog oca. On je kazao da nije imao saznanja o samom događaju, osim da je porodica prijavila njegov nestanak, nakon čega je krenula potraga za njim, pišu Dnevne novine.

Slijedi saslušanje većeg broja svjedoka, a prema navodima krivične prijave, Imeri je 14. oktobra oko 16 časova na lijevoj obali Lima nedaleko od buvlje pijace, nakon kraće prepirke izudarao po glavi 13-godišnjeg dječaka, nakon čega ga je zadavio košuljom i tijelo bacio u rijeku.

Okrivljeni je na saslušanju kod tužioca priznao izvršenje krivičnog djela, iznijevši detalje tog zločina.

Pošto se radi o počiniocu koji je mlađe punoljetno lice, zaprijećena zatvorska kazna za ovaj zločin je do 20 godina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.