Vjenčali se Planina i Kamičak!

Vjenčali se Planina i Kamičak!

Haftor Bjornson, islandski dizač tegova koji je postao popularan ulogom „Planine“ u „Igri prijestola“, oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Kelsi Henson, koju zbog razlike u visini i veličini u odnosu na njega iz šale često nazivaju „Kamičak“.

Haftor je poznat kao najjači čovjek na svijetu budući da je ranije ove godine pobijedio u takmičenju "World Strongest Man". Sada je napravio još jedan veliki korak u životu.

Snagator je na svom Instagram nalogu podijelio fotografiju, na kojoj je u naručje podigao svoju suprugu nakon venčanja.

„Sa velikim zadovoljstvom sada mogu Kelsi Morgan Henson da nazovem mojom suprugom. Imam priliku da sa ovom predivnom ženom prolazim kroz dobro i zlo do kraja naših života“, napisao je Bjornson.

4444561616541818980197454520208141350076416n

Foto:Facebook

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.