Beranac negirao silovanje, sve je bilo dobrovoljno

Beranac negirao silovanje, sve je bilo dobrovoljno

Pred vijećem bjelopoljskog Višeg suda kojim je predsjedavao Milovan Spasović juče je počelo suđenje A.S. iz Berana, koji je optužen za silovanje. Tužilac Ljubinka Madžgalj kazala je da je optužnicu zasnovala na svim predloženim dokazima, a prevashodno na iskazu oštećene. Optuženi je kategorično odbacio navode optužnice.

"Nijesam je silovao, sve je bilo na dobrovoljnoj osnovi. Godinama smo bili u vezi kazao je optuženi", rekao je.

Njemu je stavljeno na teret da je 7. jula, oko 15.30, u mjestu Lugovi u Beranama, silovao H.F.

Kako se navodi u optužnici, on je predložio H.F. da je odveze ispred ugostiteljskog objekta „Rubin”, što je ona prihvatila i sjela u vozilo. Nakon toga je okrivljeni povezao prema mjestu Lugovi.

“Kad je oštećena vidjela da se A.S. vozilom velikom brzinom kreće u tom pravcu, otvorila je vrata i pokušala da iskoči, u čemu je okrivljeni spriječio. Zaustavio je vozilo u blizini rijeke Lim i naredio H.F. da se skine, što je ona odbila. Tada je desnom rukom udario u predjelu potiljačnog dijela glave, uslijed čega joj je glava klonula naprijed. Zatim je oborio sic sjedišta na kome je sjedjela i prešao u zadnji dio vozila, gdje su uklonjena sjedišta. Više puta je udario šakom u zadnji dio tijela, nanoseći joj povrede. Zaprijetio joj je da će, ukoliko ga prijavi, kada se vrati iz zatvora ubiti i nju i njenog sina”, piše u optužnici.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.