Porodica iz Belgije umjesto odmaranja čistila plažu na Adi Bojani(FOTO)
Foto: Facebook, PG vremeplov

Porodica iz Belgije umjesto odmaranja čistila plažu na Adi Bojani(FOTO)

Porodica iz Belgije bila je na desetodnevnom putovanju kroz Crnu Goru kamperom, ali umjesto da uživaju u obilasku oni su čistili plažu.

Oduševljeni ljepotom Durmitora uputili su se na Adu Bojanu, gdje ih je dočekao neprijatan prizor, odnosno đubre na sve strane. 

Petočlana porodica nije mogla da gleda kako čovjek narušava divlju i prelijepu prirodu, pa se prihvatila posla i očistila dio plaže.

4439618811683812333098827615526896175939584n

Foto: FB, Podgorički vremeplov

“Ćao svima, otišli smo na Adu Bojanu. Prelijepo, ali prljavo. Šteta...“, napisali su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.