Skandal u Srbiji: TV voditeljka radi kao makro, moćni političari joj prijete
Ilustracija

Skandal u Srbiji: TV voditeljka radi kao makro, moćni političari joj prijete

Srpska voditeljka, koja se bavi podvođenjem starijih drugarica poznatim fudbalerima u pravom je paklu.

Atraktivna brineta navodno nije mogla da vjeruje da je Kurir došao do informacija da je ona, uprkos svojoj dugogodišnjoj TV karijeri, zapravo madam, te je riješila da se primiri na neko vrijeme.

"Kada je vidjela naslovnu stranu i pročitala tekst, bilo joj je jasno da je razotkrivena. S obzirom na to da je do sada bila praksa da se ona uvjek dođe sa ženama koje podvodi, to će morati da promjeni, kako je neko ne bi ocinkario. Pozvala je klijente sa kojima je trebalo da se vidi i rekla im da će ubuduće samo slati svoje drugarice, a da ona ima previše obaveza", rekao je izvor blizak TV voditeljki. 

Upkos činjenici da ima ćerku, te da ova priča može da dobije još skandalozniji epilog, ona ne želi da odustane od posla madam.

"Njeni klijenti su uglavnom fudbaleri i bogati biznismeni. Bilo je tu i nekoliko političara koji su se najviše uplašili. Od jednog je čak dobila poruku sadržine: „Ostaćeš bez jezika, ako progovoriš“. Ova poruka je jako uplašila - otkriva izvor.

"Iako su u početku svi bili šokirani činjenicom da se ona bavi tim poslom, ipak su prihvatili i bez ustezanja počeli da je zovu i zakazuju preko nje seks sa starijim ženama, koje su inače njene drugarice. Ono što je svakako bilo iznenađenje za sve jeste činjenica da ona ima dijete koje već ide u školu. Međutim, novac joj treba, pa nije željela da odustane od tog posla, čak ni kada su je savjetovali neki od prijatelja koji znaju za njene mutne radnje", rekao je izvor i dodao da je voditeljka već dobila mnogo poziva, a najviše od političara koji koriste njene usluge.

"Među političarima je bukvalno nastala panika, a čak su joj i prijetili. Plaše se da će u nekom trenutku biti objelodanjeno ime voditeljke koja se bavi podvođenjem, te da će ona nakon toga biti prinuđena da otkrije ko su joj bili klijenti. Međutim, ona im je obećala da do toga neće doći i da će ubuduće novac moći da joj šalju preko žena koje rade za nju, umjesto dosadašnje prakse kada je ona pare uzimala nakon završenog posla", rekao je izvor za Kurir.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.