Opština Bijelo Polje će graditi stambeni objekat za Rome
Foto: Opština Bijelo Polje

Uz pomoć Njemačke humanitarne organizacije Help

Opština Bijelo Polje će graditi stambeni objekat za Rome

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović razgovarao je danas sa predstavnikom njemačke organizacije Help Dženanom Demićem o izgradnji stambenog objekta za romsku populaciju u Bijelom Polju.

Kako je saopšteno iz Opštine Bijelo Polje, na sastanku je bilo riječi o načinu obezbjeđivanja sredstava za izgradnju ovog stambenog objekta u saradnji Opštine Bijelo Polje njemačke oraganizacije Help.

Plan je da se ovi objekti izgrade tokom 2020. godine, a Opština Bijelo Polje će obezbijedi lokaciju, infrastrukturu i dio sredstava.

Sastanku su prisustvovali opštinski menadžer Fahrudin Begović i sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Saida Čikić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.