Uhapšen Bjelopoljac, ugrozio sigurnost sugrađanke, kod njega pronađen pištolj
Bijelo Polje, foto: Kodex

Uhapšen Bjelopoljac, ugrozio sigurnost sugrađanke, kod njega pronađen pištolj

Bjelopoljac N.N.(54) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti sugrađanke. On se tereti i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

On je, kako se sumnja, ugrozio sigurnost D.Ć. tako što je pokušao da je zaustavi kada je izašla iz objekta u kojem je zaposlena, nakon što je završila smjenu, dozivajući je. D.Ć. međutim nije željela da se zaustavi a kada se okrenula vidjela je, kako je policiji i prijavila, da N.N. u desnoj ruci drži pištolj nakon čega je N.N. sjeo u vozilo i odvezao se - saopštila je Uprava policije.

Policija je reagovala odmah po prijavi D.Ć. i pronašla N.N.

"Vozilo kojim je upravljao je zaustavljeno a on je lišen slobode. Tom prilikom kod njega je pronađen i oduzet revolver „Zastava Magnum 357“. N.N. će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.